هوا و فضا

در يك قرن گذشته، جهان شاهد پيشرفت شتابان علم و فناوري بوده است.و يك بخش از پيشرفت علم و فناوري كه اثرات شگرفي در ارتقاء سطح زندگي و خدمت رساني به شهروندان داشته‌ است، صنعت هوایی مي‌باشد، كه با توسعه‌ي آن ، نقش به‌سزایی در بهبود سطح زندگي داشته است. يكي از مهمترين ويژگي‌هاي اين صنعت ، تكثر استعمال فناوري‌هاي نوین در زيرشاخه‌هاي آن است؛ كه علاوه بر خدمت‌ رساني مدرن و افزايش سطح رفاه در جامعه، موجبات پيشرفت علمي و فناوري را فراهم مي‌آورد.

هوا و فضا

پرمصرف‌ترين خدمتي كه صنعت هوایی براي جامعه به ارمغان آورده حمل‌ و نقل هوایی‌ است ؛ كه راه ‌بردی‌ترین بخش صنعت حمل ‌و نقل، مي‌ باشد . این بخش بالاترین سرانه‌ سرمایه‌گذاری را داشته و نقشِ آن در کشورهای پیشرفته‌ تر پررنگ ‌تر است. بنابراین در مسیر توسعه‌ کشورها ، توسعه‌ این صنعت با روندی شتابان‌ دنبال می‌شود .

صنعت هوایی ، در راستای خدمت‌ رسانی به شهروندان از دورافتاده‌ترین نقاط تا شلوغ‌ترین‌ کلان ‌شهرها نیازمند به‌ کارگیری گسترده می باشد؛ تا رفاه مردم را تامین کند .

آنچه که به عنوان صنعت موشکی در حال حاضر در کشور وجود دارد حاصل تلاش های پرارزش این نیروهای جان برکف بوده که به ندای رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) جهت پشتیبانی از جبهه های نبرد حق علیه باطل لبیک گفتند .
صنعت موشکی در حالی رشد سریع و صعودی خود را آغاز کرد که هیچ یک از قدرت های برتر دنیا حاضر به همکاری با ایران نبود و تنها اتکاء به دانش و تجربه داخلی موجب شکل گیری آن گردید. در اواخر سال 1377 به لحاظ اهمیت خاص صنعت موشکی در میان صنایع تسلیحاتی ، عنوان سازمان صنایع هوافضا ضروری تشخیص داده شد .
تحقیقات ، طراحی ، گسترش علوم پایه ای جهت دار ، کاربردی و توسعه ای ، تولید ، ساخت ، خرید ، فروش و پشتیبانی در زمینه فن آوری های مربوط به انواع محصولات موشکی و صنایع فضایی در سطح جهانی ، جهت تامین نیازمندی های از مهم ترین ماموریت های این سازمان می باشد .